uw particuliere psycholoog (ook bij u thuis) 

  betrouwbaar, effectief en discreet
relatie-, seksuele- en werkproblematiek


Kosten en vergoedingen

Een gesprek duurt over het algemeen  45 minuten. Dit geldt zowel voor individuele als relatiegesprekken. 

De kosten zijn per gereserveerde tijd, niet per hoeveelheid mensen. Dus als paar betaalt u evenveel als iemand die alleen komt.


De kosten van psychologische gesprekken zijn 90 euro per gesprek.


Betaling kan via:

1. Zelf betalen.

2. Werkgever.
1. Zelf betalen.

Wanneer u zelf betaalt krijgt u eind van de maand een nota voor de gesprekken die wij hebben gevoerd. Ook kunt u de gesprekken contant betalen.

Wanneer u kiest voor zelf betalen kunt u de kosten naderhand niet bij uw verzekeraar indienen. Ook niet als dit wel in uw verzekeringspakket zit. Waarom zou u kiezen voor zelf betalen? Ga hiervoor naar: waarom contractvrij.

Wanneer u zelf betaalt bent u niet uw eigen risico kwijt, bent u gegarandeerd van vertrouwelijkheid en privacy en wordt uw informatie niet gedeeld met anderen zoals verzekeraars of organisaties die uw gegevens willen gebruiken.


2. Werkgever.

Wanneer de kosten door uw werkgever vergoed worden zal ik afspraken met uw werkgever moeten maken die uw privacy en de vertrouwelijkheid van onze gesprekken waarborgen. In overleg met u zal besproken worden wat ik wel en niet met uw werkgever aan informatie mag delen.

Met de werkgever maak ik afspraken over hoe de vergoeding plaats zal vinden. 

De kosten, wanneer deze door de werkgever vergoed worden, zijn  € 90,- (excl. btw.) Deze kosten zijn conform het NZA advies.


Betalingsregeling.

Omdat ik vind dat ik mijn geld meer dan waard ben maar ik ook wil dat iedereen bij mij terecht kan bied ik, voor particulieren die moeite hebben met het bedrag, de mogelijkheid om de kosten over langere tijd te spreiden of om in gedeelten te betalen. U mag hiervoor een voorstel doen die bij uw situatie past.