uw particuliere psycholoog (ook bij u thuis) 

  betrouwbaar, effectief en discreet
relatie-, seksuele- en werkproblematiek


Seksuele problematiek

Seksuele Problematiek

Merkt u dat u seksueel niet meer zoveel zin hebt? 

Hebt u moeite met het krijgen of houden van een erectie? 

Kunnen jullie niet meer van elkaar genieten? 

Zijn uw seksuele behoeften veranderd? 

Hebt u heftige ervaringen meegemaakt die uw seksuele leven be├»nvloeden? 

Praten jullie niet of moeilijk over seks of vindt u het zelf moeilijk om erover te praten? Bent u bang dat u raar/abnormaal bent? 

Bent u seksverslaafd of teveel met seks bezig?


Seksuele vragen en problemen zijn vaak een moeilijk onderwerp om op tafel te leggen. Mensen lopen hier vaak lang alleen mee rond en dit kan weer een negatieve invloed hebben op het functioneren buiten de slaapkamer, zoals in werk of in vriendschappen.  Daarom is het goed om hier serieus aandacht aan te besteden. 

De mensen die komen met vragen op seksueel gebied zijn zowel mannen als vrouwen en ook leeftijd doet er niet toe. Van 18 tot 118kunnen mensen tegen dezelfde seksuele problemen aanlopen. Denk dus niet te snel dat u te jong of te oud bent, dat het wel weer over gaat of dat u niet moet zeuren. Gemis aan seksueel plezier is een belangrijke bron van stress en depressies. 

Hoewel het bij ieder probleem vanzelfsprekend is wil ik toch bij seksuele problematiek extra benadrukken dat er bij mij geen taboes zijn, en dat ik zeer vertrouwelijk en discreet met uw verhaal om zal gaan. 


Meer weten over mijn aanpak? lees hier verder...