uw particuliere psycholoog (ook bij u thuis) 

  betrouwbaar, effectief en discreet
relatie-, seksuele- en werkproblematiek


Wat kunt u verwachten?

- Zit u ook niet te wachten op een geitewollen sokken figuur die het liefst alles van u wilt weten vanaf de dag dat u geboren bent? 
- Heeft u een hekel aan een beschuldigend normerend vingertje?
- Wilt u niet onnodig graven maar vooral focussen op de oplossing en een goede toekomst? 
- Wilt u ook invloed hebben op de behandeling en geen onderdeel worden van een protocol? 

Dan bent u bij mij aan het goede adres. Ik ben misschien de expert maar ik heb u nodig om de juiste aanpak te vinden. En de juiste aanpak is een aanpak waar u achter staat. 

Wanneer u zich bij mij aanmeldt zal er eerst een kennismakingsgesprek (intake) plaatsvinden. Naast wat administratieve informatie komt uw situatie en reden van aanmelding uitgebreid aan bod. Eventueel wordt u gevraagd enkele vragenlijsten in te vullen, om een nog beter beeld te krijgen van uw specifieke situatie.

Ik probeer zo snel mogelijk te werken aan uw problemen. Dat betekent dat ik vaak al na het eerste gesprek vraag om bepaalde situaties te registreren of misschien zelfs al te veranderen. 

In de volgende gesprekken gaan we aan de slag met het oplossen van de problemen.

Mocht u tijdens de gesprekken, om wat voor reden dan ook, het gevoel hebben dat het niet gaat zoals u wilt dan kunt u dat gerust aan mij vertellen. Omdat ik graag maatwerk aflever is het van belang dat u ook uw idee├źn aan kunt geven. Ook is het natuurlijk mogelijk dat het gewoon niet klikt. Wees niet bang om ook dat aan te geven. Het gaat om u!

Bent u klaar voor de oplossing?